שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים חזה עוף PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

המתכון הבא הינו דיאטטי, קל ופשוט להכנה.

כשחזה העוף פוגש בסלרי, נוצר מתכון נפלא.


230 קלוריות למנה.


רכיבים:


4 חזות עוף פרוסים (600 גר')

10 גבעולי סלרי, ללא עלים

2 כפות שמן,  לטיגון

1 בצל, קצוץ דק

1 פלפל אדום,  חתוך לקוביות קטנות

3 שיני שום,  כתושות

10 עגבניות שרי חצויות

½ כפית פלפל

מעט צ'ילי גרוס

מלח, פלפל שחור


אופן ההכנה:


1. מרסקים את גבעולי הסלרי במעבד מזון עד לקבלת מחית.

2. מחממים שמן במחבת גדולה וכבדה ומטגנים את הבצל עד שיזהיב.

3. מוסיפים את קוביות הפלפל ומטגנים במשך 3 דק' נוספות. מוסיפים את השום ומטגנים במשך דקה תוך כדי ערבוב.

4. מוסיפים את הסלרי ומבשלים תוך כדי ערבוב עוד 5 דקות.

5. מוסיפים את העגבניות שרי, מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי ומבשלים במשך 5 דק' נוספות.

6. במחבת נפרדת מטגנים במעט שמן את חזות העוף היטב משני הצדדים.

7. מעבירים לתבנית משומנת ומעבירים את הרוטב על החזות בעזרת כף. מקפידים לשים כמות גדולה של רוטב על כל חזה.

8. אופים בתנור שחומם מראש ל 120 מעלות במשך 20 דק.



חפשו מתכון נוסף: