שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
חזה עוף מצופה עם רוטב חמוץ מתוק PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

חזה עוף חתוך לריבועים 5X5 ס"מ


לציפוי:

 

1 כוס קמח תופח

1 ביצה

¾ כוס מי סודה לשתיה

מעט מלח

 

לרוטב:

 

¼ כוס רוטב סויה

3 כפות דבש

4 כפות סוכר – לבן או חום

3 כפות רוטב צילי מתוק

2 כפות מיץ לימון

2 שקיות סוכר וניל

פרוסות דקות - לימון (מחצי לימון טרי) אפשר גם תפוז

3 כפות מים

 

אופן ההכנה:

 

1. לערבב את מרכיבי הציפוי עד לקבלת תערובת נוזלית אחידה.

2. להכניס את כל ריבועי החזה לבלילת הבצק - לטגן ולסדר בתבנית.

3. להוסיף לסיר את מרכיבי הרוטב, להביא לרתיחה + כ-5 דקות בישול על להבה קטנה.

4. לשפוך את הרוטב על הריבועים המסודרים בתבנית.

 



חפשו מתכון נוסף: