שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
ריקוטה בפקוריני PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה



רכיבים:


עלי לזניה

1 ק"ג גבינת ריקוטה מלוחה

250 גרם מסקרפונה

100 גרם פקוריני (גבינת כבשים טחונה)

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

כפית אורגנו

½ כפית שום

¼ כוס שמן זית

קורט סוכר

½ כפית צ'ילי

3 ביצים

פחית עגבניות מרוסקות בתוספת בצל (800 גרם)

300 גרם מוצרלה


אופן ההכנה:


1. את עלי הלזניה מסדרים על גבי תבנית כך שיכסו את כל התחתית.

2. הכניסים לקערה את גבינת הריקוטה, את גבינת המסקרפונה, את גבינת הפקוריני, קורט מלח ומעט פלפל שחור, כף אורגנו, ½ כפית שום, ¼ כוס שמן זית, 3 ביצים. מערבבים הכל ומניחים על העלים.

הערה: על מנת שהעלים לא יזוזו כדאי לשים תחילה כמות קטנה על כל עלה.

3. מניחים שכבה נוספת של עלי לזניה בצורה דומה.

4. מכניסים לקערה פחית עגבניות מרוסקות בתוספת בצל, מעט מלח וכף סוכר, ½ כפית צ'ילי וכפית אורגנו.

5. מערבבים ומחליקים על עלי הלזניה. מפזרים 300 גרם מוצרלה.

6. להכניס לתנור למשך כ40- דקות (עד שהגבינה משחימה היטב) 180-120 מעלות.



חפשו מתכון נוסף: