שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
לחמניות שוקולד PDF הדפסה דוא
מתכונים - דברי מאפה



רכיבים:


1 קילו קמח

600 גרם מים

50 גרם קקאו

100 גרם סוכר

25 גרם שמרים טריים

20 גרם מלח

200 גרם שוקולד צ'יפס


אופן ההכנה:


1. מערבלים בקערה את הקמח, המים, הקקאו והסוכר במהירות איטית למשך 4 דקות.

2. מוסיפים לתערובת את השמרים וכעבור דקה את המלח.

3. מעבירים למהירות בינונית ומערבלים למשך 6-5 דקות עד לקבלת בצק חלק ומבריק.

4. מוסיפים לבצק את השוקולד צ'יפס ומערבלים במהירות איטית עד לפיזור אחיד.

5. מעבירים לקערה מקומחת את הבצק ומתפיחים בטמפרטורת החדר (24 מעלות) למשך שעתיים. לאחר שעה מוציאים את הגז בתפיחות קלות.

6. לאחר ההתפחה ניתן לחלק את הבצק ללחמניות במשקל 100 גרם או למשקל אחר או ללחם במשקל חצי קילו.

7. לשים במגשים מרופדים בנייר אפיה ומתפיחים למשך שעה עד שעה וחצי.

8. מחממים את התנור לחום של 220 מעלות כחצי שעה לפני האפייה.

9. לפני האפייה משפריצים בעזרת שפריצר מים לתנור וחורצים חריץ על גבי הלחם.

10. אופים את הלחם בין 20-15 דקות בחום של 200 מעלות.



חפשו מתכון נוסף: