שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק הודו עם ירקות PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים



רכיבים:


800 גרם בשר הודו (גרונות, כנפיים, שווארמה, חזה)

2 כפות שמן קנולה

2 ליטר מים רותחים

1 כף מלח

מעט פלפל לבן טחון

2 בצלים קטנים

2 גבעולי סלרי קצוצים גס

2 גזרים פרוסים דק

150 גרם שעועית ירוקה חתוכה גס

150 גרם גרגרי אפונה ירוקה

150 גרם פרחי כרובית

צרור קטן של גבעולי פטרוזיליה קשורים

1 כף רוטב סויה


אופן ההכנה:


1. שוטפים את נתחי ההודו ומייבשים במגבות נייר. בסיר גדול מחממים את השמן ומטגנים את הבשר תוך בחישה, עד שהוא זהוב.

2. מוסיפים את המים והמלח ומביאים לרתיחה.

3. מוסיפים את הבצלים והסלרי, מכסים חלקית את הסיר.

4. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים כשעה. במהלך הבישול מרחיקים את הקצף המצטבר.

5. מסננים את המרק ומחזירים לסיר. מוסיפים את הגזר, השעועית, האפונה והכרובית ומבשלים כרבע שעה.

6. חותכים את בשר ההודו ומחזירים למרק עם צרור הפטרוזיליה, מתבלים במלח, פלפל לבן ורוטב סויה, מחממים. מרחיקים את הפטרוזיליה ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: