שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק קרם חצילים PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים



רכיבים:


2 ק"ג חצילים

2-3 כפות שמן

4 בצלים בינוניים, קצוצים

3 שיני שום

2 כפיות כמון גרוס

4 כפיות עלי נענע, קצוצה דק

10 כוסות ציר בשר

מיץ מלימון טרי

מלח, פלפל שחור, גרוס טרי

1 כוס יוגורט


אופן ההכנה:


1. לצלות את החצילים ולצנן. להוציא את התוכן עם כף ולהשהות במסננת כ 20 דקות לסינון הנוזלים.

2. מטגנים את הבצלים עד שהם מתרככים.

3. קולים את גרעיני הכמון ומעבירים לבלנדר. מוסיפים את החציל, יוגורט והשום. מרסקים למחית חלקה.

4. מעבירים את המחית לסיר עם הבצל, מוסיפים את מרק הבשר ומביאים לרתיחה.

5. מוסיפים את הלימון, מלח ופלפל. אם סמיך מוסיפים מעט ציר מרק.



חפשו מתכון נוסף: