שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פשטידת פטריות דיאטטית PDF הדפסה דוא
מתכונים - פשטידות וקישים



רכיבים:


2 קופסאות פטריות משומרות, חתוכות

2 בצלים גדולים, פרוסים לטבעות

מעט שמן לטיגון

1 קוטג´ 5%

1 גבינה 5%

½ גבינה צפתית 5%, מגוררת

3 ביצים טרופות

1 כף אבקת מרק פטריות

מלח, פלפל

אגוז מוסקט


אופן ההכנה:


1. מטגנים את טבעות הבצל (עד להזהבה) ומוסיפים את הפטריות.

2. בקערה מערבבים היטב את ביצים, הגבינות, אבקת מרק הפטריות. מתבלים, טועמים ומתקנים בהתאם לצורך.

3. מוסיפים את הפטריות והבצל.

4. משמנים מעט תבנית אפיה יוצקים לתוכה את התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180º) עד להזהבה.



חפשו מתכון נוסף: