שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פשטידת ירקות PDF הדפסה דוא
מתכונים - פשטידות וקישים



רכיבים:


1 ק"ג קישואים

1 בצל גדול

1 קוטג´

2-3 פרוסות גבינה צהובה (אפשרי קצ´קבל או כל גבינה פיקנטית אחרת)

2 ביצים

2 כפיות אבקת מרק בצל

פלפל שחור


אופן ההכנה:


1.פורסים את הבצל והקישואים בעזרת המג´ימקס (עם הדיסק של הסכין הבודדת, שיחתכו לפלחים).

2. לשים בסיר טפלון מעט שמן ולהוסיף את הבצל והקישואים. מבשלים אש קטנה כ-15-20 דקות, מאדים ומשחימים, עד שהנוזלים מתאדים.

3. מוסיפים את הקוטג´, את הגבינה הצהובה (מגוררת), את הביצים ואת שאר התבלינים.

4. אופים בתנור כ-30-40 דקות בחום של 200 מעלות.


הערה:


אפשר להוסיף לקישואים בזמן הטיגון פטריות. וכמו כן, אפשר להחליף את הקישואים בירק אחר או בשילוב עם אחרים.



חפשו מתכון נוסף: