שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קיש מנגולד עם קוטג' PDF הדפסה דוא
מתכונים - פשטידות וקישים



רכיבים:


תבנית בקוטר 27 ס"מ

1 קלתית בצק פריך, אפויה למחצה

10-12 עלי מנגולד קצוצים גס

1 בצל בינוני

4 כפות שמן זית

200 גרם גבינת קוטג'

4 חלמונים

אגוז מוסקט טרי ומגורר

מלח, פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:


1. קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן הזית עד להזהבה.

2. מוסיפים את עלי המנגולד, מתבלים במלח, פלפל ואגוז המוסקט. מערבבים היטב ומניחים בצד.

3. טורפים את הלחמונים, מוסיפים אליהם את הקוטג', מערבבים קלות ומוסיפים לעלי המנגולד והבצל.

4. את התערובת יוצקים על גבי הקלתית ואופים בטמפרטורה של 180 מעלות במשך חצי שעה.



חפשו מתכון נוסף: