שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מטבוחה PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 

1 ק"ג עגבניות מקולפות וחתוכות לרבעים

4 בצלים

3 כפות רסק עגבניות

2-3 פלפלים חריפים

כפית שוטחה מלח

מים לפי הצורך

 

אופן ההכנה:

 

1. לטגן את הבצלים עד להזהבה.

2. להוסיף את העגבניות.

3. כשמתחיל לרתוח להוריד לאש קטנה, להוסיף את הרסק, הפלפלים והתבלינים להוסיף מים אם צריך.

4. לבשל כשעתיים, מכוסה. מדי פעם לערבב.



חפשו מתכון נוסף: