שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים צלי בשר PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

צלי בשר עם פטריות.

 

 

רכיבים:


1 בצל גדול קצוץ

½ 1 ק"ג בשר חתוך לקוביות (שפונדרה, שריר, ראש ...)

קופסה גדולה של פטריות שלמות (לסנן ולשטוף)

8-10 שיני שום קצוצות/כתושות

כף פפריקה מתוקה

כף אבקת מרק עוף

פלפל שחור

פפריקה חריפה

מלח

 

אופן ההכנה:


1. מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את הבשר ומטגנים יחד כמה דקות עד שהבשר משנה את צבעו.

2. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ- 3 דקות.

3. מוסיפים את כל שאר המצרכים ומים עד כיסוי.

4. סוגרים את הסיר ומבשלים כ- שעה וחצי אחרי הרתיחה.

5. פותחים טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

הערה:

במידה וישנם הרבה נוזלים ממשיכים לבשל בסיר פתוח לצמצום

הנוזלים.



חפשו מתכון נוסף: