שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים חציל ממולא PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני

חצילים ממולאים בגבינה.


רכיבים:


2 חצילים

200 גרם גבינה כחושה

½ כפית שום כתוש

מלח

פלפל


לרוטב:


4 עגבניות חתוכות לקוביות

¼ כוס מים

מלח

1 כפית שבבי שום

שמן זית


אופן ההכנה:


1. קולפים החצילים בצורת "זברה" ופורסים לפרוסות אלכסוניות.

2. משמנים תבנית אפיה ב-4 כפות שמן זית.

3. מניחים את פרוסות החציל על התבנית ומורחים אותן בשמן זית.

4. אופים בחום של 180 מעלות והופכים אחרי 10 דקות.

5. מוציאים את פרוסות החצילים האפויות מהתנור, מקררים ומניחים בערך כפית מתערובת הגבינה, השום והמלח בקצה הפרוסה ומגלגלים.


הרוטב:


1. מטגנים את קוביות העגבניות בשמן זית, מוסיפים מים, מלח ושבבי שום ומטגנים עד צמצום הנוזלים. מניחים בתבנית לא משומנת ומפזרים מלמעלה תערובת של קוביות עגבניות, אופים במשך 10 דקות ומגישים חם.



חפשו מתכון נוסף: