שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פשטידת בריקולי PDF הדפסה דוא
מתכונים - פשטידות וקישים



רכיבים:

 

1 חבילת ברוקולי קפוא

½1 בצל בינוני, קצוץ

2 כפות שמן

¾ גוש גבינה צפתית

½1 גביע קוטג'

4 ביצים

2 שיני שום

½1 כפיות אבקת מרק בצל

¾ כוס חלב

3 כפות פירורי לחם

קורט פלפל

קורט מלח

¾ חבילת פתיתי גבינת עמק

 

אופן ההכנה:

 

1. מפשירים את הברוקולי ומסננים.

2. קוצצים את הבצל ומכניסים אותו ואת שאר הרכיבים (פרט לברקולי) למעבד מזון. מערבלים קלות.

3. שופכים את התערובת לקערה, מוסיפים את הברוקולי, מתבלים ומערבבים היטב.

4. יוצקים לתבנית גדולה, מרובעת ומשומנת, מפזרים מעל את פתיתי גבינת העמק ואופים בחום בינוני (180 מעלות) במשך 35 דקות.

 



חפשו מתכון נוסף: