שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
נתחי עוף בסיגנון אסיאתי בפלפלים ופטריות PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל אסיאתי



רכיבים:


½ ק"ג חזה עוף ברצועות של 2 סמ"ר
קופסת פטריות משומרות קטנה או סלסילת פטריות טריות
2 פלפלים ירוקים בקוביות של  2.5 סמ"ר
2 פלפלים אדומים בקוביות של  2.5 סמ"ר
2 פלפלים צהובים בקוביות של  2.5 סמ"ר
2 בצלים בינוניים בקוביות גדולות
כף שמן קנולה

 

למרינדה:


ביצה טרופה (אפשר  2 לבנים)
¼ כפית מלח
כף יין לבן יבש
½ כפית אבקת אפיה
1.5 כפות קורנפלור
כף שמן קנולה
פלפל שחור לפי הטעם

 

לרוטב:


2 כפות רוטב סויה
כף חומץ
שקית ממתיק מלאכותי
כף יין לבן יבש
½ כף קורנפלור מומסת במעט מים
2 כפות אבקת מרק עוף מומס במעט מים

אופן ההכנה:

 

  1. מכינים את המשרה על ידי ערבוב כל חומריו בקערה. מוסיפים את  נתחי העוף.
  2. משחימים את הבצל מעט בשמן במחבת טפלון ומוסיפים לו את כל הירקות.
  3. משחימים במשך כעשר דקות .
  4. מוסיפים את הבשר עם  המשרה. מכסים ומאדים למשך 10 דקות נוספות.
  5. מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על גבי התבשיל. ממשיכים לבשל למשך 5 דקות נוספות.


חפשו מתכון נוסף: