מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
דג לוקוס במשקל 4-3 ק"ג בצלי שאלוט פרוסים 1 גזר מקולף ופרוס 2ענפי רוזמרין 2 ענפי טימין 2 ענפי מרווה 2 ענפי סלרי אמריקאי 1 ראש שום 2 כוסות יין לבן יבש מאיכות טובה ½ כוס מיץ מלימון טרי סחוט מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרתיחים (בסיר) את הרכיבים (למעט הדג).
- מניחים את הדג בתבנית, מעליו יותקים את הרוטב ומכניסים לתנור. (הנוזלים צריכים לכסות לפחות ½ מגובה הדג).
- אופים בתנור במשך כ – 30 דקות.
אופן ההגשה:
1. מגישים עם תפוחי – אדמה צלויים בתנור וירקות מאודים.
|
|