שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
דג לוקוס אפוי בניחוח עשבי תיבול PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

דג לוקוס במשקל 4-3 ק"ג
בצלי שאלוט פרוסים
1 גזר מקולף ופרוס
2ענפי רוזמרין
2 ענפי טימין
2 ענפי מרווה
2 ענפי סלרי אמריקאי
1 ראש שום
2 כוסות יין לבן יבש מאיכות טובה
½ כוס מיץ מלימון טרי סחוט
מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:


  1. מחממים  תנור  ל-180 מעלות.
  2. מרתיחים (בסיר) את הרכיבים (למעט הדג).
  3. מניחים את הדג בתבנית, מעליו יותקים את הרוטב ומכניסים לתנור. (הנוזלים צריכים לכסות לפחות ½ מגובה הדג).
  4. אופים בתנור במשך כ – 30 דקות.

 

אופן ההגשה:


1. מגישים עם תפוחי – אדמה צלויים בתנור וירקות מאודים.



חפשו מתכון נוסף: