שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פול ירוק בלימונים כבושים PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני



רכיבים:


½ ק"ג פול ירוק

6 שיני שום קצוצות דק

לימונים כבושים פרוסים דק

½ כוס יין לבן

2 כפות חמאה

מעט שמן זית

מעט צ'ילי חריף

מלח, פלפל


אופן ההכנה:


1. מנקים את קצוות הפול.

2. מחממים במחבת שמן זית. כשהוא רותח, מכניסים את הפול ומטגנים כחצי דקה, עד שמתחיל להשחים.

3. מוסיפים את הלימונים, השום והתבלינים ומערבבים.

4. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים על אש נמוכה-בינונית, עד שהנוזלים מצטמצמים.

5. מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שהיא נמסה.



חפשו מתכון נוסף: