שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קארי דלעת ותרד PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל הודי



רכיבים:



1 קילו דלעת, חתוכה לקוביות בינוניות (כ- 3 סמ')

שמן או גהי (חמאה מזוקקת) לטיגון

2 בצלים בינוניים, פרוסים לחצאי לפרוסות

2 שיני שום,  מעוכות

1 כפית ג'ינג'ר,  מגורר

2 פלפלונים,  קצוצים

1 כפית זרעי כוסברה,  טחונים

1 כפית זרעי כמון,  טחונים

1 כפית זרעי חרדל שחור

½ כפית כמון

300 מל' שמנת מתוקה

250 גר' עלי תרד שטופים

3 עלי קארי

חופן כוסברה,  קצוצה

שקדים פרוסים וקלויים,  לעיטור



אופן ההכנה:



1. בסיר גדול מטגנים את בצלים עד שהם מזהיבים.

2. מוסיפים ג'ינג'ר, שום, פלפלונים ותבלינים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים דלעת ושמנת.

3. מבשלים בסיר מכוסה כ – 20 דקות עד שהדלעת מתרככת.

4. מוסיפים את עלי התרד וממשיכים לבשל ללא מכסה תוך כדי בחישה מדי פעם (כדי לצמצם את הרוטב) עד שעלי התרד מתרככים (כ – 5 דקות).

5. לפני ההגשה מפזרים את השקדים הקלויים.



חפשו מתכון נוסף: