מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
¾ כוס שמן
30 גר' גבינה צהובה מגוררת
30 גר' גבינה בולגרית
30 גר' גבינה צפתית
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 ק"ג עלי תרד טריים ושטופים
2 כוסות מים
1 כוס אורז פרסי
¾ צרור שמיר קצוץ
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שנהייה שקוף.
2. מוסיפים את התרד ומערבבים מספר דקות.
3. מוסיפים את המים ומבשלים כ-15 דקות.
4. מוסיפים את האורז, השמיר, מיץ הלימון, מלח, פלפל ומבשלים על אש קטנה למשך 17-20 דקות.
5. תוך כדי בישול מפוררים ומגררים את הגבינות ומערבבים יחד.
6. עם בסיום הבישול, עוד שהסיר חם, מוסיפים את תערובת הגבינות ומערבבים קלות.
7. מגישים מיד.
|
|