שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלט בצ'יק צ'אק PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 

1 חב' לקט ירקות קנויה (חסה, כרוב, גזק וכו')

 

לרוטב:

 

½ כוס מיונז

2 כפיות חרדל

2 כפות קטשופ

2 כפות חומץ

2-3 כפות מיץ תפוזים (הערה: ניתן להשתמש במים)

¼ בצל, קלוף וקצוץ לקוביות קטנות

1 מלפפון חמוץ, קצוץ לקוביות קטנות

 

אופן ההכנה:

 

1. מכניסים לקערה (בעלת מכסה) את לקט הירקות ומערבבים.

2. בצנצנת קטנה, מכינים את רכיבי הרוטב ומנערים היטב.

3. יוצקים את הרוטב על לקט הירקות, סוגרים את מכסה הקערה ומנערים היטב (בכדי שהסלט "ישחה" ברוטב).

 



חפשו מתכון נוסף: