שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
כנפיים ברוטב סויה PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

1 ק"ג כנפי הודו


למשרה:


1 כוס עשבי תיבול קצוצים

בזיליקום

נענע וכוסברה

2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ

4 שיני שום

2 כפות רוטב סויה

2 כפות שמן קנולה

2 כפות סוכר חום

1 פלפל אדום חריף

 

אופן ההכנה:


1. מרסקים את כל מרכיבי ההשריה במעבד מזון.

2. שוטפים את הכנפיים, מנגבים במגבות נייר ומורחים בתערובת ההשריה. מניחים בקערה שטוחה, יוצקים מעל את המשרה שנותרה.

3.  משרים כשעתיים ומדי פעם הופכים.

4. ניתן להכין בגריל, במחבת פסים מחוממת היטב או לאפות כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 210 מעלות.

 



חפשו מתכון נוסף: