שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים ציר עוף PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי



רכיבים:

 

800 גרם חלקי עוף (כרעיים, גרונות, כנפיים, גב)

2 גזרים שלמים, קלופים

1 בצל, קלוף וחצוי

שורש פטרוזיליה קלוף

שורש סלרי קלוף

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מכניסים לסיר את חלקי העוף, מוסיפים את הגזרים, הבצל, הפטרוזליה והסלרי ומכסים בהרבה מים.

2. מביאים לרתיחה שלאחריה מנמיכים הלהבהה ומבשלים במשך שעה.

3. מסננים את הנוזל לסיר נפרד.



חפשו מתכון נוסף: