שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק עוף אסיאתי PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים



רכיבים:

 

½ צרור עלי בזיליקים

½ צרור עלי כוסברה

½ צרור עלי פטרוזיליה

½ צרור עלי נענע

1 פלפל חריף קטן, פרוס ושטוף

ציר עוף

1 ג'נג'ר קטן, שטוף ופרוס דק (אין צורך לקלוף)

2 כפות רוטב סויה

5 טיפות שמן שומשום

 

אופן ההכנה:

 

1. שוטפים היטב את עלי הבזיליקום, הכוסברה, הפטרוזיליה והנענע ומייבשים.

2. בסיר המרק, מרתיחים את ציר עוף ומוסיפים את פרוסות הג'ינג'ר ואת רוטב בסויה.

3.לכל קערת מרק, מכניסים את תערובת העלים ומעט מהפלפל ומעליהם יוצקים את המרק.

4. לפני ההגשה, מטפטפים לכל צלחת מרק מספר טיפות של שמו שומשום ומגישים.

 

הערה: חשוב להוציא באמצע הבישול את הג'ינג'ר מסיר הבישול. בישול ממושך, יהפוך את המרק לחריף.


 

 

 

 

 




חפשו מתכון נוסף: