שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק פטריות עם שיבול שועל PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים

הצעת הגשה.


רכיבים:

 

2 כפות שמו זית

2 שיני שום, קלופות וקצוצות

1 סלסילת פטריות שמפניון, פרוסות

½ בצל, קלוף וקצוץ

1 שורש סלרי קטן, קלוף וקצוץ דק מאוד

3 כוסות מרק עוף או מים

1 כוס פתיתי שיבולת שועל

¼ כפית כורכום

½ כפית סחוג ירוק

8 עלי בזיליקום, טריים וקצוצים

1 כפית מלח

8-10 כפות גבינת פטה עיזים מגוררת

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים את שמן הזית הסיר. מוסיפים את הבצל הקצוץ, את הפטריות ואת הסלרי, מערבבים היטב ומטגנים במשך 2 דקות.

2. מוסיפים את 3 כוסות המרק/מים וממשיכים לבשל לעוד 2 דקות.

3. מוסיפים את פתיתי שיבולת השועל ואת הכורכום, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 8 דקות, מדי פעם מערבבים (שפתיתי שיבולת השועל לא ידבקו לתחתית הסיר).

4. מוסיפים את עלי הבזיליקום הקצוצים, את הסחוג והמלח, מערבבים היטב ומכבים את הלהבה.

 

אופן ההגשה:

 

1. יוצקים מהמרק לקערת ההגשה, לכל קערה מוסיפים 1-2 כפות גבינת פטה עיזים מגוררת.

 



חפשו מתכון נוסף: