שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
ליפתן אגסים, סיידר וקינמון PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

הצעת הגשה.


רכיבים:

 

5 אגסים, קלופים, חצויים וללא הליבה

½ כוס סוכר חום

½ חבילת חמאה

1 ליטר מיץ תפוחים

½ כפית קינמון

 

 

אופן ההכנה:

 

1. שופכים את הסוכר על צלחת עמוקה (צלחת מרק).

2. ממיסים בסיר את החמאה.

3. טובלים את הצד החתוך בכל אגס בסוכר החום ומטגנים (בחמאה) במשך 2 דקות, או עד שהאגסים שחומים ומעלים ניחוח קרמל.

4. מוסיפים את מיץ התפוחים ואת הקינמון, מביאים לרתיחה. מנמיכים הלהבה ומבשלים במשך 20 דקות.

 

אופן ההגשה:

 

1. מצננים מעט את הליפתן לפני ההגשה.

 

 



חפשו מתכון נוסף: