שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מבשלים בשר בקר PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

צלי בקר עם פטריות.

 



רכיבים:

 

1 ק"ג בשר פילה מדומה

1 קופסת פטריות שמפניון משומרות

3 בצלים גדולים

8 עלי דפנה

1 כפית כורכום

מלח, פלפל שחור - לפי הטעם

1 כף אבקת מרק פטריות

5 שיני שום (לאוהבי השום, ניתן להוסיף)

 

אופן ההכנה:


1. מבשלים את הבשר שלם יחד עם מעט כורכום ועלי דפנה במשך כ - שעה וחצי.(שומרים את מי הבישול).  מקררים את הבשר. (רצוי לבשל אותו יום קודם). כשהבשר קר,  פורסים  דק.

2. בסיר מטגנים את הבצלים,  מוסיפים את השום,  הפיטריות ומאדים הכל.

3. מוסיפים את הבשר,  מאדים כ- 5 דקות על אש נמוכה ומוסיפים את מי בישול הבשר. מבשלים במשך ¼ שעה ומוסיפים את אבקת מרק הפטריות מהולה במים רותחים ומבשלים עוד כ 10 דקות.

 



חפשו מתכון נוסף: