שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
דז'אז'ה בל ביסלא - עוף בבצל PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

1 עוף מחולק

4 בצלים

½ כוס שמן

1 כף דבש

2 כפיות קינמון

¼ כפית כורכום

מלח, פלפל שחור  לפי הטעם

½ כוס מים

 

אופן ההכנה:

 

1. חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים בשמן , עד שהוא הופך שקוף.

2. מוסיפים את העוף ומטגנים כמה דקות.

3. לאחר טיגון קל של העוף, מוסיפים את כל התבלינים + ½ כוס מים, מערבבים היטב ומבשלים על להבה במשך שעה וחצי.

 


 

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: