שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
נסיכת הנילוס ולפת PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:


פרוסות דג "נסיכה" כמספר הסועדים ועוד כמה לאורחים

½1 ק"ג לפת צעיר וטרי

ראש שום

½ צרור כוסברה

כף פפריקה מתוקה

כף פפריקה חריפה

פרוסות משתי עגבניות מקולפות

קמצוץ כורכום

½ כוס שמן

מלח בישול (לפי הטעם)

חמישה פלפלים אדומים

מיץ מ - ½ לימון

 

אופן ההכנה:

 

1. לנקות את הדג,  להשרות בלימון ומלח גס.

2. לקלף את הלפת ולפרוס ל - 6.

3. שופכים את  השמן לסיר,  מוסיפים חצי מכמות השום , גבעולי הכוסברה , הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה והכורכום. שמים את פרוסות הדג  (במרווחים בין פרוסות הדג).

4. לפזר את הלפת ואת פרוסות העגבניות מלמעלה,  להוסיף את שאר השום , הכוסברה והפלפלים .

5. מעל הכל להוסיף מעט מים, להביא לרתיחה. להנמיך הלהבה  ולבשל על אש קטנה עד שכל המים יתאדו...

 



חפשו מתכון נוסף: