שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מיטה פוואה PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל הודי



רכיבים:

 

250 גר' פוואה (אורז דחוס)

150 גר' סוכר (משתנה לפי רמת המתיקות הרצויה)

2 כפיות שטוחות הל טחון

1 כפית שטוחה מוסקט טחון

100 גר' פיסטוקים קלופים חתוכים ל''גפרורים''

100 גר' שקדים מולבנים חתוכים ל''גפרורים''

50 גר' קוקוס טחון

50 גר' צימוקים

 

אופן ההכנה:

 

1. את הפוואה בוררים ,שוטפים במים מספר פעמים ומסננים היטב.

2. מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים.

3. מניחים מספר דקות לספיגת הסוכר. טועמים ומתקנים רמת המתיקות.



חפשו מתכון נוסף: