שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
לביבות מצה - הגירסא המלוחה PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:

 

5 מצות

5 ביצים

250-350 גרם גבינה בולגרית

1-2 כפיות קמח מצה עדין

1 כף שמן

שמן לטיגון עמוק

 

לעיטור:

 

טבעות בצל ירוק

פלפל שחור גרוס


להגשה:

 

1 כף שמנת חמוצה לכל לביבה

 

אופן ההכנה:

 

1. משרים את המצות בקערת מים, סוחטים ומפוררים. מניחים בקערה עמוקה.

2. טורפים היטב את הביצים ומוסיפים את השמן, המלח, הפלפל וקמח המצה.

3. מפוררים את הגבינה ומוסיפים את התערובת, מערבבים הכל לעיסה אחידה.

4. מחממים שמן לטיגון עמוק. נוטלים בכף מעיסת המצות ומטילים לתוך השמן החם, מטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהבהב, מוציאים ומניחים על מגבת נייר.

 

 



חפשו מתכון נוסף: