שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
דג בחומץ PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:

 

1 דג קרפיון גדול ונקי, פרוס לפרוסות

1 ביצה טרופה

מעט קמח מצה

מלח, פלפל שחור

שמן לטיגון

 

 

לרוטב:

 

½ כוס חומץ

2 כפות קמח מצה

2 כפיות גדושות באגוזים טחונים

½ כוס מים

מלח, פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

 

1. מייבשים בעזרת מגבת את פרוסות הדג. ממליחים ומפלפלים אותן, מקמחים בקמח המצב וטובלים בביצה הטרופה.

2. מחממים במחבת גדולה את השמן ומטגנים את פרוסות הדג במשך 3 דקות על כל צד.

3. מכניסים לסיר את כל חומרי הרוטב ומבשלים. מכניסים לרוטב את פרוסות הדג המטוגנות (בזהירות שלא יתפרקו) ומביאים לרתיחה.

4. מסירים מהאש ומצננים.



חפשו מתכון נוסף: