שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בבקה תפוחי אדמה וקונפיטורה PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:

 

5 ביצים טרופות

5 תפוחי אדמה גדולים

2 כפות גדושות קונפיטורת דובדבנים או תותים

5 כפות סוכר

קורט מלח

תבנית קוגלהוף - עמוקה וחצי עגולה

מעט מרגרינה - לשימון תבנית

 

 

אופן ההכנה:

 

1. קולפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם גס.

2. סוחטים היטב ומניחים בקערה.

3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.

4. משמנים את תבנית האפיה ויוצקים את התערובת.

5. אופים בחום בינוני (180 מעלות) במשך 45 דקות. (עד שנוצר מעין קרום שחום מעל).



חפשו מתכון נוסף: