שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק עגל ופול PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים



רכיבים:

 

5 נתחי עגל - למרק

3 תפוחי אדמה קלופים

3 קישואים

3 גזרים קלופים

חתיכת דלעת

½ קילו פול, קלוף

½ כפית כורכום

½ כוס כוסברה קצוצה

מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

 

1. שוטפים את נתחי העגל במים, מכניסים לסיר הבישול וממלאים במים. מביאים לרתיחה ומסירים בעזרת כף את הקצף שנוצר.

2. חותכים גס את הירקות ומוסיפים לסיר.

3. מוסיפים את הפול, מתבלים ומנמיכים הלהבה. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30 דקות.

4. מוציאים מהסיר את הירקות וחצי מכמות הפול ומעבירים אותם לקערה בינונית. בעזרת מועך ידני, מועכים את תערובת הפול והירקות לתערובת גסה. מחזירים את התערובת לסיר המרק.

5. מוסיפים לסיר את הכוסברה, מתקנים התיבול ומבשלים 5 דקות נוספות.



חפשו מתכון נוסף: