שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סטייק סינטה בפטריות פורטבלו PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

4 סטייקים של סינטה בעובי 3 ס"מ

חמאה מזוקקת לטיגון


לרוטב:

½ כוס ציר עגל מרוכז

1 מכל שמנת מתוקה

מלח, פלפל שחור טחון טרי

2 כפות חמאה

3 בצלצלי שאלוט, קצוצים דק

2 פטריות פורטבלו גדולות, חתוכות לרצועות


אופן ההכנה:


1. מטגנים מעט את הסטייקים (צריבות קלות על מנת לסגור את הבשר) ומעבירים לתנור המחומם ל- 180 מעלות למשך4 דקות.

2.  שמים בסיר קטן את הציר, השמנת, המלח והפלפל. מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים במחצית.

3.  בינתיים ממיסים את החמאה במחבת ומאדים את הבצלצלים הקצוצים רק עד שהם מתחילים להזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות.

4.  מוסיפים את תערובת הפטריות והבצל לרוטב ומערבבים. מעבירים את הסטייקים לצלחות הגשה, יוצקים עליהם את הרוטב ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: