שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלט חצילים בורמזי PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים



רכיבים:

 

2 חצילים גדולים

1 בצל מטוגן

2 ביצים קשות

שום

מלח

מיונז

מעט בצל ירוק קצוץ (לקישוט)

 

 

אופן ההכנה:

 

1. לשרוף את החצילים היטב על גבי הגריל (או על גבי הכיריים במטבח)

2. לקלף ולזרוק את קליפת החציל ולהכניס את ליבתו למעבד מזון.

3. לאחר טחינת החצילים, מוסיפים את יתר המרכיבים, טוחנים יחד במשך 20 שניות.

4. מעבירים לקערת ההגשה ומפזרים מעל מהבצל הירוק.



חפשו מתכון נוסף: