שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
אבקת מרק עוף - ביתית PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי

רכיבים:

 

100 גרם מלח ים דק

5 גרם (1 כפית) כורכום טחון טרי

25 גרם (5 כפיות)  שום יבש גרוס טרי  ( לא מומלץ להשתמש באבקת שום מכיוון שהאבקה נוטה להתעפש וטעמה הופך מריר)

25 גרם  (5 כפיות) שמיר יבש

25 גרם  (5 כפיות) פטרוזיליה יבשה

25 גרם קורנפלור


אופן ההכנה:


  1. לערבב את הרכיבים ולטחון בבלנדר מקל או במיקסר.
  2. לאחסן בצנצנת אטומה במקום קריר.
  3. היחס הוא 1-2 כפיות לסיר מרק.


חפשו מתכון נוסף: