שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
שרימפס רול PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל אסיאתי



רכיבים:

 

1 כרוב

3 מקלות סלרי אמריקאי

2 גזרים חתוכים לגפרורים

½ ק"ג שרימפס ,נקיים  וחתוכים לקוביות של 1X1 ס"מ

3- 4 שיני שום קצוצות

מלח

4 כפות רוטב סויה

3 כפיות סוכר

1 כפית פלפל לבן או שחור

1 חבילת  נבטים

שמן לטיגון

1 חבילת עלי סיגרים


 

אופן ההכנה:

 

 

 

1. קוצצים את הכרוב לרצועות דקות (ללא הליבה).

2. קוצצים את גבעולי הסלרי.

3. בסיר מחממים שמן לטיגון, מטגנים מעט את השום הקצוץ, מוסיפים את רצועות הכרוב, הגזר, והסלרי, מערבבים היטב כ-3 דקות.

4. מוסיפים את השרימפסים ומטגנים כדקה.  מוסיפים את הנבטים, את רוטב הסויה, את המלח והסוכר ומערבבים היטב. מטגנים בין 2-3 דקות.

5. מסירים מהאש,  מניחים במסננת להגרת הנוזלים.

6. בקערה מערבבים את הקמח עם מעט מים עד לקבלת "דבק".

7. מחממים בסיר נפרד שמן לטיגון עמוק, לוקחים את עלי הסיגר, מניחים מהתערובת ומקפלים לאגרול.

את קצות האגרול החופשיים מדביקים באמצעות "הדבק"

8. מטגנים את האגרול עד שמזהיב, מוציאים ומניחים על נירר סופג לספיגת עודפי השמן.

 



חפשו מתכון נוסף: