שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלט פיתות מהמטבח הלבנוני PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 

שתי פיתות פתוחות ומופרדות

מלפפון , קצוץ דק

14 עגבניות שרי חצויות

3 בצלים ירוקים קצוצים

1 שומר קטן, נקי מהגבעולים והעלים החיצוניים וחתוך לקוביות.

2 גבעולי סלרי חתוכים

2 כפות של עלי מנטה קצוצים

צרור פטרוזיליה קצוצה גס

 

 

לרוטב:


¼ כוס שמן זית

מיץ מלימון אחד

½  שן שום קצוצה דק

¼ כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים את הירקות החתוכים, מכסים ומכניסים למקרר.

2. מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים את הפיתות החצויות עד שהן הופכות קריספיות (השחמה קלה), בערך 10 דקות. שוברים את הפיתות החמות לחתיכות קטנות.

3. בינתיים, בקערה מערבבים היטב את חומרי הרוטב ומוסיפים לסלט המצונן.

4.מוסיפים את חתיכות הפיתה המחוממת.

 

המלצה: להגיש עם מעט חומוס בצד.

 

 



חפשו מתכון נוסף: