מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 עוף טרי וצעיר, מחולק ל-4
¼ כוס שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
3 שיני שום כתושות דק
1 כף גרגירי כמון שלמים
1 כף גרגירי כוסברה כתושים גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח גס
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערית את כל החומרים למעט העוף.
2. שמים את חלקי העוף בכלי שטוח, מערבבים ומשפשפים היטב בתערובת ומניחים להם לעמוד כשעתיים-שלוש (אפשר גם יותר).
3. מחממים מחבת ברזל כבדה ומורחים אותה במעט שמן זית.
4. כשהמחבת חמה, מניחים בה את חלקי העוף כשצד העור כלפי מטה. לאחר 3 דקות מנמיכים את הלהבה לגובה בינוני-נמוך.
|
|