שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פנה עם קישואים ואנשובי PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה



רכיבים:

 

1 חבילת פסטה פנה

3 זוקיני, בינוניים, פרוסים לאלכסונים

10 זיתים שחורים, ללא חרצנים

3 שיני שום, קצוצות דק

5 עלי בזיליקום טריים, קצוצים דק

אנשובי לפי הטעם

¼ - ½ כוס שמן זית

מלח, פלפל

4 כפות גבינת פרמז'ן

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים מעט שמן זית במחבת ומוסיפים את השום הקצוץ,  את הזיתים השחורים, את האנשובי, את אלכסוני הזוקיני ואת עלי הבזיליקום הקצוצים.  להמליח ולפלפל ולהקפיץ יחד מספר שניות.

2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (רצוי מידת אלדנטה), לסנן את מי הבישול ולהוסיף 2 כפות שמן זית.  לערבב היטב.

3. לקערת ההגשה מעבירים חצי מכמות הפסטה.  מעל, יוצקים חצי מכמות תערובת הזוקיני - אנשובי, מעל מפזרים 2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת, מוסיפיםת את יתרת הפסטה, מעליה מוסיפים את יתרת תערובת הזוקיני - אנשובי ומעל מפזרים את יתרת גבינת הפרמז'ן המגוררת.

 

הערה: ניתן להכין עם כלל  סוגי הפסטות .

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: