מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
5 נתחי פילה מטיאס, שלמים או חתוכים לרצועות רחבות
לרוטב:
מיץ מ- 1 לימון גדול
5 כפות שמן זית
פלפל שחור, גרוס
1 כפית שטוחה סוכר
1 כף צלפים
2 בצלים ירוקים, פרוסים דק
4 כפות שמיר קצוץ
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות עירית קצוצה
לעיטור:
1 בצל סגול, פרוס לטבעות
אופן ההכנה:
1. מניחים את הדג על צלחת הגשה.
2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
3. יוצקים על הדג ועוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר שעה, לספיגת הטעמים.
|
|