שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פילה מטיאס מתובל PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:


5 נתחי פילה מטיאס, שלמים או חתוכים לרצועות רחבות


לרוטב:

מיץ מ- 1 לימון גדול

5 כפות שמן זית

פלפל שחור, גרוס

1 כפית שטוחה סוכר

1 כף צלפים

2 בצלים ירוקים, פרוסים דק

4 כפות שמיר קצוץ

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

3 כפות עירית קצוצה

לעיטור:


1 בצל סגול, פרוס לטבעות



אופן ההכנה:


1. מניחים את הדג על צלחת הגשה.

2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.

3. יוצקים על הדג ועוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר שעה, לספיגת הטעמים.



חפשו מתכון נוסף: