שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים בורגול PDF הדפסה דוא
מתכונים - פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה

כל מה שצריך כדי להכין בורגול טוב הוא לבחור את הסוג העבה במיוחד (פשוט בגלל שהבורגול העדין עלול להפוך למחית) ולהשרות אותו במים מספר שעות לפני שמתחילים לעבוד איתו.

ניתן לבשל אותו בדיוק כמו אורז, למלא איתו ירקות, להוסיף אותו לסלט ירוק ולהשביח איתו מרק. אם אתם מאלה שהבריאות חשובה להם, כדאי שתדעו שיש בו את כל היתרונות שיש בחיטה מלאה.



חפשו מתכון נוסף: