שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים גרגירי חומוס PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי

רכיבים:

 

500 ג' גרגירי חומוס

250 ג' טחינה מוכנה

שמן זית

פטרוזיליה

לימון

מלח



אופן ההכנה:


1. משרים את גרגירי החומוס במים למשך שמונה שעות.

2. מנקים את גרגירי החומוס מאבנים ולכלוכים.

3. לאחר ההשרייה, מבשלים את החומוס במשך שעה.

4. טוחנים חצי מהגרגירים וחצי משאירים בצד.

5. בקערה מערבבים את הגרגירים הטחונים עם טחינה, מים, מלח ולימון (לפי הטעם).

6. בעת ההגשה, מוסיפים למנה פטרוזיליה, שמן זית וגרגירים שלמים.

7. בכדי להכין משאוושה, שמים בקערה את הגרגירים השלמים ואת הטחינה. מועכים את הגרגירים תוך כדי ערבוב עם הטחינה.



חפשו מתכון נוסף: