מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
400 גרם בשר צלעות כבש
300 גרם צוואר בקר
100 גרם שומן כבש
2 פרוסות לחם לבן (ללא ה"קשה") שרויות במים וסחוטות
1 ביצה
1 בצל קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
1. טוחנים את הבשר. מערבבים היטב. מערבבים עם יתרת החומרים מלבד הבצל והפטרוזיליה ומשהים למשך שעה.
2. מערבבים שוב. מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה ושוב מערבבים. צרים קציצות עגולות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.
|
|