שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קבב בולגרי PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

400 גרם בשר צלעות כבש

300 גרם צוואר בקר

100 גרם שומן כבש

2 פרוסות לחם לבן (ללא ה"קשה") שרויות במים וסחוטות

1 ביצה

1 בצל קצוץ

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל שחור

פפריקה מתוקה


אופן ההכנה:


1. טוחנים את הבשר. מערבבים היטב. מערבבים עם יתרת החומרים מלבד הבצל והפטרוזיליה ומשהים למשך שעה.

2. מערבבים שוב. מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה ושוב מערבבים. צרים קציצות עגולות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.



חפשו מתכון נוסף: