שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים פלודה PDF הדפסה דוא
מתכונים - קוקטיילים ומשקאות

רכיבים:

 

1 ק"ג סוכר

1 ליטר מים

5 תפוח עץ גראנד סמית
¼ כוס מי ורדים פרסיים ( גלוב ) או מי ורדים רגילים

 

אופן ההכנה:

 

1. ממיסים את הסוכר במים על האש, ומצמצמים עד שמתקבלת כמות של כ - ½ כוס סירופ סוכר, ומניחים לזה להתקרר .
2. מגרדים את התפוחים בפומפייה גסה ומוסיפים את סירופ הסוכר המקורר .
3. מוסיפים את מי הוורדים ומכניסים למקפיא למשך שעה וחצי .
4. מערבבים ומחזירים למקפיא וחוזר חלילה עד לקבלת מרקם של ברד .



חפשו מתכון נוסף: