מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
עוף מחולק או 12 שוקיים
2 בצלים חתוכים לטבעות
2 - 3 שיני שום
כוס יין יבש
ענף רוזמרין טרי או כפית רוזמרין יבש
כפית תערובת עשבי תיבול יבשים לעוף - לא חובה
מלח, פלפל שחור גרוס גס לפי הטעם האישי
כף רוטב סויה - לא חובה
פלפלון אדום חריף
כרובית מחולקת לפרחים גדולים - אין לחלק יותר מדי!
3 - 4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים ל4 קוביות
אופן ההכנה:
- לסדר את העוף והירקות בתבנית פיירקס גדולה מאוד. מפזרים מעל את הרוזמרין.
- בקערה קטנה להכין מרינדה מיין, מלח ופלפל ורוטב סויה ולמזוג מעל הירקות וחלקי עוף.
- לסגור את התבנית בנייר אלומיניום ואפות בתנור שחומם בראש לחום גבוהה (200º) עד שהירקות והעוף משחימים. (כשעה ועשרים דקות).
- מסירים נייר אלומיניום ומשחימים בתנור לעוד 10 דקות.
|
|