שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
לזניה לפסח PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:

 

1 ביצה, טרופה

250 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת

400 גרם גבינת ריקוטה/'וטג'

4 מצות שלמות

 

לרוטב:

 

1. קופסת רסק עגבניות

1 בצל קטן, חתוך לקוביות

100 גרם פטריות שמפיניון, חתוכות

¼ כפית מלח

פלפל שחור

½ כפית אורגנו

½ כפית בזיליקום

שמן זית

3 שיני שום, מעוכות

אופן ההכנה:

 

1. מרטיבים את המצות ומניחים על גבי מגבת או נייר סופג.

2. מערבבים את הביצה עם גבינת הריקוטה ומוסיפים את התבלינים.

3. משמנים בשמן הזית את תבנית האפיה.

4. יוצקים מעט רסק עגבניות (ישירות על התבנית), מניחים מעל מצה, מורחים את המצה במעט רסק עגבניות, מפסרים מתערובת הגבינה, מעל מפזרים מוצרלה, פטריות ובצל וכך הלאה.

5. אופים בטמפרטורה של 175 מעלות במשך 45 דקות.



חפשו מתכון נוסף: