שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מבשלים ארטישוק PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני

איך עושים את זה ?


1. בעזרת מספריים, חותכים את הקוצים שעל הארטישוק.

2. חותכים את 2 ס"מ מה"שפיץ".

 

3. מבשלים את הארטישוק במים.  מוסיפים למי הבישול שן שום, פרוסת לימון ועלה דפנה.  מבשלים במשך 25 - 45 דקות (עד שניתן להוריד בקלות את עלי הארטישוק).

4. מכינים מטבל מחמאה מומסת, מיונז, קטשופ וחומץ בלסמי (לא חובה).

5. תולשים בעזרת היד את עלי הארטישוק, טובלים במטבל ואוכלים את הצד התחתון של העלה.

6. כשתסיימים ם העלים, חותכים בעזרת סכין את לב הארטישוק ואוכלים בתאבון.

 


 



חפשו מתכון נוסף: