מתכונים -
כללי
|
רכיבים:
2 בצלים גדולים, קצוצים
מעט שמן קנולה, לטיגון
2 כוסות פריקה
4 כוסות ציר מרק בשר או עוף
2 מקלות קינמון
½ כפית בהרט
קורט הל
½ כפית פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל בסיר הבישול.
2. כשהבצל מזהיב, מוסיפים את הפריקה ומערבבים במשך 2 דקות. (עד שגרגירי הפריקה מבריקים).
3. מוסיפים את ציר הבשר/עוף, את הקינמון, הבהרט, ההל, הפלפל השחור והמלח ומערבבים.
4. מכסים חלקית את הסיר ומרתיחים.
5. מנמיכים הלהבה ומבשלים במשך 25 דקות.
|
|