מתכונים -
כללי
|
רכיבים:
250 גר' אטריות ביצים דקות
6 כוסות ציר עוף
3 כוסות פריקי, גרוסות
מלח
פלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה:
- במחבת מחממים את שמן הזית ומטגנים את האטריות (עד שהן נהפכות לחומות).
- מרתיחים בסיר את הציר. כשהוא רותח, מוסיפים את הפריקי ומתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס.
- מביאים לרתיחה חוזרת ומנמיכים את הלהבה. מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות.
- מכבים את האש ומוסיפים את האטריות המטוגנות. מערבבים ומשאירים בסיר מכוסה 10 דקות נוספות.
|
|