שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
pakora - פאקורה PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל הודי



הצעת הגשה.


רכיבים:

 

לבלילה:


250 גרם קמח חומוס

כוס מים (ליצירת תערובת שאינה סמיכה ואינה נוזלית)

קורט מלח

תערובת האליד ברישוב או מעט כורכום טחון

מעט צ'ילי טחון

1 כפית זרעי שומר טחונים גס

1 כפית גראם מסלה

שמן לטיגון עמוק


למלית:


כרובית

חציל

אפונה

גזר

בצל

תפוחי אדמה


אופן ההכנה:


1. מנפים את המרכיבים היבשים של הבלילה וקערה ומערבבים היטב. מוסיפים את המים בהדרגה עד לרבלת תערובת שאינה סמיכה אבל גם לא נוזלית יותר מדי

2. מחממים שמן לטיגון עמוק.

3. טובלים את הירקות בבלילה ומטגנים בשמן עד שמזהיב משני הצדדים.

 

המלצה: מגישים חם עם צ'אטני.



חפשו מתכון נוסף: